DISCAILMER: We do not actually provide you with death. You would have to do that yourself.
Recipie for Grønlangkål
Ingreedients needed
500 g green cabbage, finely chopped
1 spoon butter
3 dl whipping cream
2 spoons sugar
salt
black peber, freshly grounded
1 sprinkle NUTmeg, finely grated
2 tea spoon corn starch
The rest is in danish
Sauter the kale i smør i 1-2 minutter og hæld derefter fløden ved. Lad the kale simrekoge i fløden ved smag varme i ca. 20-30 minutter.
Tilsæt evt. lidt mere fløde, mælk eller en smule vand, hvis den bliver for tør.
Smag the kale til med sukker, salt, friskkværnet peber og en anelse NUTmeg.
Når the kale er mør og smagt godt til, så kan den enten serveres som den er, eller den kan jævnes en anelse med majsstivelse rørt ud i kold mælk.
Lad gerne the kale koge videre i 3-5 minutter under omrøring, efter den er jævnet.